Dess vrouwen 1 tegen Medemeblik vrouwen 2

Zondag 27 november, Dess vrouwen 1 tegen Medemeblik vrouwen 2, eindelijke weer een wedstrijd. Nog 3 te gaan en willen we kampioen worden, moeten we ze allemaal winnen. Vandaag maakt Tara van de MO17 haar debut.

Het was helaas een sombere dag met veel regen. We begonnen slecht met een tegendoelpunt. Gelukkig hebben we de opstelling veranderd naar 4-3-3 en scoorde Femke snel de 1-1. Toen ook de 2-1 door Femke erin geschoten werd, werd Medemblik erg fysiek en lukte het ons niet om voor rust de stand uit te breiden.
De tweede helft startte we weer met volle motivatie! Dit werd binnen 5 minuten beloond met een mooie combinatie waardoor Alex de 3-1 binnen kon tikken. We speelde aanvallend en verdedigend verliep het soepel. Helaas ging het vaak net op het laatste moment mis, waardoor we een tijdje niet aan scoren toe kwamen. Doordat we druk bleven zetten, scoorde Amber de 4-1 en Esmee direct daarna de 5-1. Esmee schoot nog een keertje op de paal en toen klonk het fluitsignaal alweer.

Afgezien van het tegendoelpunt hebben we een goede wedstrijd gespeeld. Als we dit zo volhouden kunnen we VVW volgende week verrassen met onze nieuwe tactiek. Op naar de volgende overwinning!